Valminud tihedas koostöös Major Food Groupi asutajatega, toob raamat Carbone lugejateni üle tosina seni avaldamata retsepti otse legendaarse restorani köögist. Asutajate meenutused ja värvikad lood restoraniperest pakuvad põneva sissevaate sellesse, mida on vaja ühe tõelise New Yorgi legendi loomiseks.
On varakevadine päev Manhattanil ning Mario Carbone, Jeff Zalaznick ja Rich Torrisi on tagasi tänaval, kus see kõik, enam kui kümme aastat tagasi, alguse sai. Just siin, aadressil 181 Thompson Street, kasutas värskelt kokku tulnud kolmik ära energia, mille Rich ja Mario olid loonud oma eelmises restoranis Torrisi Italian Specialties, et anda uus elu kulinaarsele stiilile, mida vähesed nende tasemega kokad oleksid pidanud pühendumist väärivaks. Vaid mõni aeg hiljem kirjutas The New York Times, et sõbrad olid suutnud „tuua tagasi selle žanri otsekohesed, südamesse löövad emotsioonid, mida kõik teised pidasid harimatuks ja veidi piinlikuks, paljastades samal ajal peenuse, mis oli seal alati olemas olnud.“
Kümme aastat pärast avamist on Carbone kujunenud Major Food Groupi juhtimisel New Yorgi üheks legendaarsemaks restoraniks – sihtkohaks, mis tõmbab ligi rahvamasse, teeb pidevalt pealkirju ja valgustab igal õhtul ajaloolist Thompson Streeti oma kuulsa neoonpunase sildiga. Kirjanik Gabe Ulla põhjaliku intervjuu ning Oliver Pilcheri eksklusiivsete fotode abil toob see raamat esile ühe õhtu Carbone’is kogu selle hingestatuses ja hiilguses.
Tarne: 1 päev